Kaş'ta Balayına Nereye Gidilir ?

Kaş'ta Balayına Nereye Gidilir ?

Kaş'ta Balayı Tatili

Balayına Nereye Gidilir ? - Kaş’a balayı için neden gelmeliyiz ? - Balayınızı özel kılacak artıları nelerdir ? Sorularına bu bölgede doğup büyümüş bir birey olarak artıları ve eksileri ile cevaplandırmaya çalıştık .

Tatil Valizinizde Kesinlikle Olması Gerekenler

Tatil Valizinizde Kesinlikle Olması Gerekenler

Tatil Valizinizi Tekrar Kontrol Edin

Tatile çıkarken alınması gereken ürünlerin dikkatle seçilmesi büyük önem taşımaktadır. Bavulların kapasitesi belirli sayıda ürünü aldığında tatil için alınan her ürün dikkatle belirlenmeli ve gereksiz olan hiçbir eşya bavula eklenmemelidir. Peki, tatil valizi nasıl hazırlanmalıdır ve olmazsa olmaz olan eşyalar hangileridir?

Saklıkent Kanyonu

Saklıkent Kanyonu

Gizli Bahçe Saklıkent

Saklıkent Kanyonu, çok dar geçitler, derin ve sığ su birikintilerinin yer aldığı bazen korkutucu, çoğu zaman eğlenceli bir macerayı da göze almış olursunuz.

Olimpos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Olimpos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Doğaya Aşkla Bakın; Olimpos

Yunanca'da 'ulu dağ' anlamına gelmekte olan Olympos dünyada birçok esere verilmiş bir addır. İ.Ö.167–168 yılarında basılan Likya Birlik sikkelerinde adı geçen Olimpos, Likya Birliği’nde üç oy hakkına sahip altı şehirden biridir.

Korunaklı Tatil Villası Ne Demek?

Korunaklı Tatil Villası Ne Demek?

Neden ve Nasıl tasarlanıyor?

Basitçe izah etmek gerekirse, korunaklı tatil villası terimi, giriş katı ve (varsa) yüzme havuzu çevre duvarları ile dış dünyadan ayrılmış villalara verilen isimdir.

İslami Tatil Anlayışı

İslami Tatil Anlayışı

Muhafazakar Ailelerin Tercihi

Günlük hayatlarında nelere dikkat ediyorlarsa tatil sırasında da aynı şeylere dikkat etmeleri gerekir. Bu bağlamda, ilk olarak dikkat etmeleri gereken şey mahremiyettir. İslami tatil anlayışı, İslamiyet’in şartlarına uygun şekilde yaşayan Müslümanların, bu şartlara tatil yaparken de uymalarını gerektiren bir anlayıştır.

Muhafazakar Tatil İçin Seçenekler

Muhafazakar Tatil İçin Seçenekler

Hangi seçenek tercih edilmeli?

Muhafazakâr tatil konusunda uzmanlığımızı bizi tercih eden misafirlerimiz çok iyi bilirler. Tatilinizi planlarken her türlü sorunuzu yanıtlamak ve size destek olmaktan mutluluk duyarız.

Likya Medeniyeti

Likya Medeniyeti

Denizci Lukka Halkı

Antik Likya Uygarlığı Kentleri, Akdeniz Bölgesi’nde Teke Yarımadası’nda yer almaktadır. Likya parlamentosunun yapısı ve kentlerin büyüklük ve nüfusuna oranlı olarak belirlenen temsilci sayısı antik dünyada benzersizdir. Antik Likya Uygarlığı Kentleri bu nitelikleri ile UNESCO Dünya Miras Listesi’ne önerilmektedir

Tatile Çıkmak İçin Sizi Mutlu Edecek 5 Güzel Sebep

Tatile Çıkmak İçin Sizi Mutlu Edecek 5 Güzel Sebep

Kendinizi bu aralar yorgun ve mutsuz mu hissediyorsunuz?

Kendinizi bu aralar yorgun ve mutsuz mu hissediyorsunuz? Mutsuzluğunun temelinde ne olduğunu merak ediyor, ancak bulamıyorsanız, enerjinizin neden bu kadar düştüğünü, stresli ve gergin hissettiğinizi bilemiyorsanız, en son ne zaman gerçekten dinlendiğinizi ve tatile çıktığınızı bir düşünün.

Kiralık Villalar

Kiralık Villalar

Villa Kiralama Süreci

İlk adım olarak bu sektörde hizmet veren şirketler aracılığıyla villaları inceleyip isteğinize uygun villanızı seçebilirsiniz. Villanızı seçtikten sonra rezervasyon işlemlerinizi sitenin sizi yönlendirmesiyle ya da yetkili bir kişiyle görüşerek gerçekleştirebilirsiniz.

ÇOCUKLU AİLELERE TATİL ÖNERİLERİ

ÇOCUKLU AİLELERE TATİL ÖNERİLERİ

Çocuklarımız Geleceğimizdir...

Çocuğun yanında olmalıyız, çocuğun yanında olmak çocuğa sevgi vermek demektir. Sahip çıkan sevgi değil, duygusal sevgi de değil, yalnızca çocuğa onu sevdiğinizi ve onayladığınızı hissettirecek biçimde davranmak. (A. S. Neil)

Kaş Tatili ve Kaş Hakkında Her Şey

Kaş Tatili ve Kaş Hakkında Her Şey

Akdeniz'in göz bebeğini keşfetmek

Rivayettir, Fatih Sultan Mehmet Han, Karadeniz’in en güzel doğa parçalarından biri olan Amasra’yı gördüğünde “Lala” demiş, yanındaki hocası Akşemsettin’e, “Çeşm-i cihan (cihanın gözbebeği) bu mu ola?” Fatih merhum, eğer Akdeniz kıyılarına inip Batı Antalya’yı görse idi, herhalde sadece böyle güzel bir cümle ile yetinmez, şiir söylerdi. Türkiye’nin Güneybatı Anadolu kıyıları, yeryüzünün en güzel yerleşim yerlerinden biridir.

Kiralık Balayı Villaları

Kiralık Balayı Villaları

En Özel Günlerinizin Başlangıcı'da Size Özel Villalarda Olsun

İskandinav kültüründe "hjunottsmanathr" olarak geçen, dinlenme ve beraber geçirilen ilk ay. Diğer kabilelerden kaçırılan birçok gelin, ailesi takibi bırakana ya da gelin hamile kalana kadar "kaçma" ya da "saklanma" anlamında kullanılır. Bu bağlamda "hjunottsmanathr" kelimesinin her ne kadar "honeymoon" yani "balayı" kelimesinin kökeni olduğu düşünülse de, daha ziyade "elope" kelimesi "evlenmeden gizlice kaçış" anlamına geldiğini söyleyebiliriz. :)

Denize Yakın ve Merkezi Kiralık Villalar

Denize Yakın ve Merkezi Kiralık Villalar

Akdeniz'in kokusunu tatil boyunca hissetmek

Denize yakın olarak konumlanan villaların birçoğu merkeze yakın olduğu için hem manzara açısından hem de konum itibariyle size ekstra bir rahatlık sunmaktadır. Denize yakın villalar ortalama 0-200 metre mesafede yer alan villa portföyünü içermektedir. Villada havuzdan sıkılırsanız ya da denizde yüzmekten hoşlanıyorsanız kısa sürede her iki seçeneği de yaşayabilirsiniz.

Tatile Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler

Tatile Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler

TATİL ÖNCESİ BAVUL HAZIRLIĞI

Özellikle bayanlar için hayat kurtarıcı önemdeki el çantasına, yolculuk süresince ihtiyacınız olacak eşyalar konulmalıdır. Şarj aletleri, ağrı kesiciler, selfi çubuğu, taşınabilir dolu şarj aleti (powerbank), kulaklık, cüzdan, gözlük, temiz yedek çamaşırlar elinizin altında olursa yolculuğunuz daha keyifli geçecektir.

Tatilde Sağlık

Tatilde Sağlık

SAĞLIKLI TATİLİN İPUÇLARI

En sık rastlanan ve tatilinizi kabusa çevirebilecek olan turist ishali diye adlandırılan sağlık sorunuyla karşılaşmamak için sokak satıcılarından herhangi bir ürün tüketmemelisiniz. Ellerinizi sık aralıkla yıkamalı dezenfekte etmeye özen göstermelisiniz. 

MUHAFAZAKAR VİLLALAR

MUHAFAZAKAR VİLLALAR

İSLAMİ TATİL- MUHAFAZAKAR VİLLALAR

Bahçesinin ve havuz başının dışarıdan hiçbir şekilde gözükmemesi rahat hareket etmenize ve kendinizi özgür hissetmenize olanak sağlar. Diğer tatil seçeneklerinde size özel alanlar tam anlamıyla olmazken genelde ortak kullanım alanlarında sıkışık ve kalabalık bir tatil geçirmek durumunda kalınıyor. Bu duruma en güzel çözüm olan ve tatil anlayışına yeni bir soluk getiren muhafazakâr villa tatili son yıllarda artan bir trende sahiptir.

Dünyada En İyi Balayı Yerleri

Dünyada En İyi Balayı Yerleri

En iyi Tatil Noktalarında Balayı

Maldivler önümüzdeki elli yıl içerisinde sular altında kalma riskiyle karşı karşıya olduğu için aslında bu sebepten ötürü bile gidip görülmesi gereken bir ülkedir

Likya Yolu

Likya Yolu

Antik bir yol

Muğla'nın Fethiye ilçesinden Antalya'ya uzanan 540 kilometrelik "dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından biri" kabul edilen Likya Yolu, misafirlerine eşsiz manzaralarıyla tarihi derinlik sunuyor.

Alternatif Bir Tatil İçin Kiralık Yazlık

Alternatif Bir Tatil İçin Kiralık Yazlık

Tatil Konsepti Villa Kiralama

İnsanlar genellikle tatili için konaklama işletmelerinde tatil köylerini, lüks otelleri veya kamp alanlarını tercih etmektedir. Çünkü bu alanlarda kalabalık ve insanlarla iç içe bir kullanım alanı yer alırken, sık sık aktivite ve eğlence imkanları sunulmaktadır. Ancak alternatif ve yine size ait bir eğlence ortamı oluşturan bir tatil bölgesi için kiralık yazlık tercih edilebilir. Çünkü kiralamış olduğunuz bu konut, sadece size özel bir şekilde havuz, bahçe ve manzara imkanı sunacaktır.

İlk Gün İçin Özel Balayı Tatili

İlk Gün İçin Özel Balayı Tatili

Yeni Bir Hayatın İlk Günü İçin Özel Balayı Villaları

Düğün günü sonrasında yeni bir hayata başlarken yaşayacağınız bu ilk günde çok özel bir yerde olmak elbette ki hakkınızdır. Bu hakkınızı kullanırken de Türkiye'nin Akdeniz ve Ege sahillerinde sizin için özel bir şekilde temizlenmiş, hazırlanmış ve konfor ile kuşatılmış bir balayı villası tercih edebilirsiniz.

Huzura Açılan Çerçeve Deniz Manzaralı Villalar

Huzura Açılan Çerçeve Deniz Manzaralı Villalar

Firmamız deniz manzaralı villa seçenekleri için özellikle Akdeniz ve Ege denizinin masmavi manzarasına karşı birçok konut ile hizmet vermektedir. Örneğin, Muğla'da Dalyan veya Fethiye gibi bir bölgede veya İzmir'in Çeşme ya da Dikili gibi bir ilçesinde bu özel konuta ulaşmanız mümkün olacaktır. Üstelik seçtiğiniz konutlarda sadece deniz manzarası değil isterseniz doğa manzaralı ve üst konforlu seçimler de sağlayabilirsiniz.

Detaylı Balayı Tatili İncelemesi

Detaylı Balayı Tatili İncelemesi

Küçük Ayrıntılar İle Bambaşka Bir Balayı Villası

Sunduğumuz villalarda bir balayı tatili yapacağınız zaman küçük ayrıntılar sayesinde daha lüks ve romantik bir tatil yaşama keyfini elde edebilirsiniz. Çünkü firmamızın sunduğu balayı villası seçeneklerinde özel jakuzi, kış ayları için sıcak havuz, deniz manzarası, doğa manzarası ve eksiksiz bir ev dekorasyonu gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Deniz Manzaralı Villalar

Deniz Manzaralı Villalar

En Çok Arananlar Arasında Yer Alıyor

Akdeniz ve Ege sahilleri gibi ılıman bölgelerde bahar ve yaz tatili gibi mevsimlerde tatil yapmak isteyen kişilerin en çok aradığı noktalardan birini deniz manzarası oluşturuyor. Hatta özellikle kış mevsimlerinde sadece deniz manzarasına karşı dinlenmek için birçok kişi villa kiralama gibi hizmetler almayı seçiyor. Bu kapsamda da Mavillam olarak sunduğumuz konutlar içerisinde deniz manzaralı villa en çok aranan konutlar arasında yer alıyor.

Villalarda Tatil Fırsatları ve Avantajları

Villalarda Tatil Fırsatları ve Avantajları

Avantajlı tatil fırsatları için Ekonomik Villalar

Ekonomik kiralık villa hizmetlerinde diğer konutlardan küçük bir farklılık ile kişi sayısına göre ve oda sayısına göre yine aynı hizmet kalitesiyle tatil yapma fırsatı sunmaktadır. Bu konutlarda örnek olarak 2 kişi konaklama sağlanabileceği gibi 14 kişi konaklama sağlanması dahi mümkün olacaktır.

Kalkan Kiralık Villa En Öncelikli Tercihlerden Birisi

Kalkan Kiralık Villa En Öncelikli Tercihlerden Birisi

Her mevsim kiralık villa şansı

Kalkan bölgesinde; Deniz Manzaralı, Balayı Villaları, Lüks Villalar, Kiralık Apartlar gibi bir çok seçenek sunulmaktadır.

Ev Rahatlığı Sağlayan Kiralık Villa

Ev Rahatlığı Sağlayan Kiralık Villa

Konforlu ve Evinizde Gibi

Beş yıldızlı konfora sahip olan bir otel veya konaklama işletmesi size tatil için sınırsız imkanlar ile keyifli bir zaman geçirme şansı sağlayabilir. Acık bu tarz bir işletmede çoğu zaman birkaç günlük bir tatil geçirme imkanınız yer alır. Öte yandan kiralık villa tercih ettiğinizde ise istediğiniz süre boyunca 5 yıldızlı bir otelde bulunacak konfor özellikleri ile keyifli ve uzun bir tatil yapılabilir.

Hoş Geldin Paketi

Hoş Geldin Paketi

Kiralık Villa sahiplerinden misafirlerine sıcak bir karşılama...

Kiralık Yazlık İle Tatiller Daha Uzun

Kiralık Yazlık İle Tatiller Daha Uzun

Haftalık veya Aylık kiralamalar

Mavillam, kiralık yazlık tarzı konutları sadece yaz mevsiminde değil, sezonluk tatillerde, kış aylarında da kiralamaya sunmaktadır.

Lüks Villalarda Tatil

Lüks Villalarda Tatil

Lüks Villalar Ekonomik Fiyatları İle Şaşırtıyor

Firmamız tarafından sunulan lüks villalar tahmin edebileceğiniz üzere içeriğinde havuz, manzara, ev eşyaları, mutfak eşyaları, mobilyalar ve oda banyoları gibi imkanı bulundurmaktadır. Ancak bu kadar yüksek imkanlara sahip olup aynı zamanda konforlu bir yapıya sahip olsa da bu villalar yine de en uygun fiyatlar ile kiralama yapabilmeniz için fırsat sağlamaktadır.

Muhafazakar Villa Tercih Etmenin Avantajları Nelerdir?

Muhafazakar Villa Tercih Etmenin Avantajları Nelerdir?

Kiralık Muhafazakar villa tercih etmek

Tatil yapmak istediğinizde, aradığınız ilk şey konaklama sağlayacağınız yerde konfor, rahatlık ve dış gözlerden uzak bir mahremiyet elde etmektir. Bu nedenle birçok kişi kalabalık tatil köyleri, oteller veya kamp yerlerinden uzak, rahat ve kendine has muhafazakar villa gibi konutlarda tatil yapmayı tercih etmektedir.

Dört Mevsim Tatil

Dört Mevsim Tatil

Özel Tatil Dönemlerinde Villa Kiralama

Müstakil konutun biraz daha üst konumunda yer alan ve kendine has havuz gibi fırsatları yer alan villalar sadece yaz tatilleri için değil dört mevsim boyunca yapılabilecek tatiller için tercih edilebilecek konutlardır. Bu açıdan villa kiralama hizmetleri Mavillam tarafından yılın dört mevsiminde sizlere sunulurken, bu konutlarda isteğinize bağlı kış veya yaz mevsimi için en uygun kullanımı sağlayacak fırsatlar yer almaktadır.

Farklı Nitelikler İle Özel Havuzlu Villa Seçenekleri

Farklı Nitelikler İle Özel Havuzlu Villa Seçenekleri

Özel Havuzlu Villalar ve Fiyat Avantajları

Havuz, standart olarak yüzme, dinlenme ve serinleme amacıyla villa tarzı konutlarda neredeyse her zaman bulunan bir bölümdür. Ancak Mavillam tarafından sunulan özel havuzlu villa tarzındaki konutlar içerisinde bazen havuz nitelik olarak değişiklik gösterebilir. Bu sayede de yapacağınız kiralamalarda alternatifleri göz önünde bulundurarak, kendiniz için en doğru seçimi sağlayabilirsiniz.

Hem Rahat Hem Huzurlu Kiralık Villa Seçenekleri

Hem Rahat Hem Huzurlu Kiralık Villa Seçenekleri

Türkiye'nin Dört Bir Köşesinde Kiralık Villalar

Tatil; huzur, rahat, eğlence ve mutluluğu bir arada yaşamak isteyeceğiniz zaman dilimini oluşturur. Bu avantajları elde etmeniz açısından tatilde konaklayacağınız yeri de doğru seçmeniz önemlidir. Eğer dolu dolu eğlence ve bitmeyen bir aktivite arıyorsanız, tatil köyleri sizin için doğru tercih olabilir. Ama bahsedildiği şekilde tatilde huzur ve rahat arıyorsanız, kiralık villa seçenekleri firmamızın sunduğu en özel hizmet olarak görülebilir.

Villa Kiralama ile Yeni Bir Tatil Anlayışı

Villa Kiralama ile Yeni Bir Tatil Anlayışı

Villa Kiralama Sadece Erken Rezervasyon Gerektiriyor

Firmamız sabit bir noktada ve çok yüksek rakamlar ile yaz tatili ya da yılın farklı dönemlerinde tatil yapmak yerine villa konforunda her yıl başka bir bölgede tatil yapma avantajı sağlıyor. Yani villa kiralama hizmeti aldığınızda, yılın belirli bir döneminde Antalya'da ve farklı bir döneminde ise Muğla'da tatil keyfi yaşamanız mümkündür.

En Uygun Tatil Kiralık Villa Seçimi Olabilir

En Uygun Tatil Kiralık Villa Seçimi Olabilir

En Uygun Kiralık Villa Seçenekleri

Yaz tatilinizi uzunca bir süre boyunca keyifli, deniz kenarında ve eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorsanız, tatil programını da gayet uzun tutmanız gerekecektir. Örneğin, 2 aylık bir yaz tatili için keyifli bir program yapabilirsiniz. Ancak bu kadar uzun bir tatilde oteller veya konaklama işletmelerine ödeyeceğiniz para yerine kiralık yazlık ile çok daha ekonomik bir tatil elde edebilirsiniz.

Lüks Villalar

Lüks Villalar

Lüks Villalar Hangi Ekstraları Sağlar?

Türkiye şartlarına bakıldığında orta gelirli vatandaşların çok yüksek rakamlara ulaştığı düşünülürse, villa kelimesi dahi ülkemiz için lüks bir kelime oluşturmaktadır. Ancak Mavillam bu yaklaşıma rağmen lüks villalar gibi bir seçenek ile de hizmet verirken, villanın daha lüksünü ön plana çıkarmaktadır. Çünkü sadece müstakil yapıya sahip olan ve kendine ait alanları bulunan bir konuttan çok daha lüks bir konut anlayışı yer almaktadır.

En Popüler Bölgelerde Muhafazakar Villalar

En Popüler Bölgelerde Muhafazakar Villalar

Havuz Terası Korunaklı Muhafazakar Villa Nasıl Seçilmelidir?

Antalya, İzmir, Yalova, Muğla veya farklı ilçelerde Türkiye'nin tatil yapmak istediğiniz bölgesini tercih ettikten sonra muhafazakar villa seçimlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede seçtiğiniz bölgede kişi sayısına göre düzenlenmiş konutlar arasından istediğiniz ekstra özelliklerle seçim yapabilir ve çok uygun fiyatlar ile avantajlı ödeme koşullarından yararlanarak, tatil rezervasyonlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Özel Havuzlu Villa Neden Farklıdır?

Özel Havuzlu Villa Neden Farklıdır?

Özel Havuzlu Kiralık Villalar

Mavillam farklı noktalarda sunduğu özel havuzlu villa seçenekleriyle tatil sırasında değişiklik isteyen kişilerin aradığı özellikleri sağlamaktadır. Örneğin, konutta bulunan havuzun ısıtmalı olmasını, çocuk havuzu bulundurmasını veya jakuzili olmasını isteyebilirsiniz. Bu gibi birçok farklı noktayı göz önünde bulundurarak, değişen konutlar seçebilirsiniz.

Balayı Villası Seçimlerinizde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Balayı Villası Seçimlerinizde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Balayı Villası İçin Öncelikler Ne Olmalıdır?

Balayı tatilleri yeni evli çiftler için baş başa geçirilecek ilk tatili ifade etmektedir. Bu tatil evlilik hayatı boyunca en güzel anılarınızı sağlayacak ve unutulmayacak bir tatil olacaktır. Bu bağlamda da konaklama açısından seçilecek noktada da balayı villası gibi bir seçim gerçekleştirmek en doğrusu olacaktır.

Balayı Tatilinin Renklenmesi İçin Deniz Manzaralı Villalar

Balayı Tatilinin Renklenmesi İçin Deniz Manzaralı Villalar

Deniz Manzaralı Villa İle Ailenize Sürpriz Yapın

Seçtiğiniz bölgede yüksek bir noktadan hem şehir hem deniz manzarasını ayaklarınızın altına seren veya denizin yanı başında bir konut seçerek rezervasyon yapma imkanınız bulunmaktadır. Aslında önemli olan nokta deniz manzaralı villa konusunda konut özelliklerini seçmeniz ve sizin için en doğru konut tercihini yapmanızdır.

Büyük veya Çiftlere Özel Kiralık Kalkan Villaları

Büyük veya Çiftlere Özel Kiralık Kalkan Villaları

Kalabalık aileler için uygun ve Bahçeli Kiralık Villalar

Türkiye'de tatilin en huzurlu ve Akdeniz havasının en güzel yaşandığı bölgelerden biri olan Kalkan, bugün konaklama seçenekleri ve Firmamız sayesinde kiralık villalar ve apartlar ile fırsatlar sunmaktadır. Bu bağlamda firmamız üzerinden Kalkan kiralık villa hizmetli almak istediğinizde, isterseniz tek odalı isterseniz daha fazla oda seçeneklerinden yararlanabilirisiniz.

Nikah Tarihi Sonrası Balayı Villası Rezervasyonu

Nikah Tarihi Sonrası Balayı Villası Rezervasyonu

Kiralık Balayı Villalarının Farkları

Çiftler evlilik yolunda ilerlerken en ciddi adımlardan birini nikah tarihinin alınması oluşturmaktadır. Çünkü nikah gününden itibaren çiftler artık evlilik hayatına geçiş gerçekleştirecek ve yeni bir hayata adım atacaktır. Bu yeni hayatın ilk günlerinde de genellikle tatil yapma gibi bir istek ortaya çıkarken, balayı villası bu tatil için seçilebilecek en doğru konaklama hizmetlerinden biri olacaktır.

Deniz Manzaralı Villalar

Deniz Manzaralı Villalar

Deniz Manzaralı Kiralık Villalar İle Akdeniz'in Keyfi Bir Başka

Tatilinizi daha anlamlı bir hale getirebilmek için konaklama gerçekleştirdiğiniz yerde denizin yanı başında olmanısı ve bu keyfi yaşamanız önemlidir.

Tatil Rezervasyonlarında Kiralık Villa Avantajları Nelerdir?

Tatil Rezervasyonlarında Kiralık Villa Avantajları Nelerdir?

Tatil Avantajları ve Tercihler

Yaz tatili veya ara tatiller gibi dönemlerde sorunsuz bir tatil programı hazırlamak için öncelikle konaklama rezervasyonlarına dikkat etmek önemlidir. Konaklama rezervasyonu gerçekleştirirken birçok kişi oteller ve tatil köylerini tercih etse de bugün firmamız sayesinde kiralık villa avantajlarından yararlanma imkanınız da bulunmaktadır.

Konaklamada Alternatif - Kiralık Villalar

Konaklamada Alternatif - Kiralık Villalar

Konaklamada En Özel Alternatif Kiralık Yazlık

Kendinizi evinizdeymiş gibi hissettirecek villa konaklama türü, tamamen özgürlük manasına gelmektedir. Otellerde olan katı kurallarla değil, daha özgür bir tatil. Kargaşa içinde değil, size özel bir ortam içinde dinleneceksiniz.

Kiralık Villada Tatil

Kiralık Villada Tatil

Kiralık Villa Seçimlerinde Neye Dikkat Edilmelidir?

Günümüzde ülkemizin ekonomik koşullarına bakıldığında, birçok aile tatil yapmak için ailesinin yanına gitmeyi veya memleketinde zaman geçirmeyi tercih etmektedir. Bazı aileler ise günübirlik veya birkaç kısa günlük otel tatilleri ya da plaj tatillerini tercih etmektedir. Ancak doğru bir ekonomik tercih yapılması ile birlikte Mavillam sayesinde kiralık villa seçeneklerini değerlendirmek de mümkün olabilir.

Deniz Manzaralı ve Ekonomik Kiralık Villalar

Deniz Manzaralı ve Ekonomik Kiralık Villalar

Deniz Manzaralı Villalarda Fırsatlar

Deniz manzarasına sahip, özel havuzu bulunan ve tamamen konforlu bir şekilde döşenmiş bir villada tatil yapmak için genellikle yüksek bir bütçeyle rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Ancak Mavillam her bütçeye hitap edecek bir hizmet yapısına sahip olduğu için ekonomik kiralık villa seçenekleri sayesinde de deniz manzarasında istediğiniz tatili bütçenize uygun şekilde yapma fırsatı sunmaktadır.

Çocukların Hak Ettiği Tatil

Çocukların Hak Ettiği Tatil

Çocuklara Uygun Kiralık Villalar

Tek çocuklu veya kalabalık bir aile tarafından kiralanabilecek şekilde sunulan kiralık yazlık konutlarda bütçe çoğu zaman tatil köyleri ve pahalı yazlık otellere göre çok daha uygun rakamlar oluşturmaktadır. Bu sayede çocukları için özel bir tatil programı planlayan her ebeveyn değişen ödeme koşullarıyla bu konutları Mavillam sayesinde en üst standartlar ile kiralayabilir.

Kalkan Gezi Rehberi

Kalkan Gezi Rehberi

Kalkan Nerede, Nasıl Gidilir ? Kalkan hakkında her şey.

Eski adı Kalamaki olan Kalkan, Antalya'nın batısında, Kaş'a bağlı turistik bir mahalledir. Deniz ve doğanın iç içe girdiği, mimari yapısı ve kent dokusu, beyaz boyalı eski evleri, dar temiz sokakları, her pencereden her kapıdan sarkan rengarenk çiçekleriyle tipik bir Akdeniz kasabasıdır.

İstediğiniz konfor her zaman lüks villalarda

İstediğiniz konfor her zaman lüks villalarda

Lüks villalar hangi artıları sağlıyor

Mavillam çok uzun yıllardır Türkiye'nin en fazla tercih edilen villa kiralama platformlarından biri olarak TURSAB kayıtlı bir şekilde hizmet vermektedir. Acentemiz üzerinden kiralama hizmetleri alan her misafirimiz, istediği standartlarda ve uygun fiyatlarda lüks villalar ile konaklama gerçekleştirebilir. Üstelik tüm konuklarımız yılın istediğiniz döneminde temiz, hazır ve güvenilir şekilde kullanıma sunulmaktadır.

Türkiye'nin en güzel adresi Kalkan'da kiralık villa

Türkiye'nin en güzel adresi Kalkan'da kiralık villa

Akdeniz'in tadını çıkarın

Türkiye'de tatil denildiğinde muhteşem bölgeler arasında görülebilecek Kalkan, yıl içerisinde yerli ve yabancı binlerce turisti kendine çekmeye devam etmektedir. Bu nedenle Kalkan bölgesinde tatil gerçekleştirmek için de konaklama rezervasyonlarını çok erken yapmak doğrudur. Bu açıdan firmamız sayesinde Kalkan kiralık villa seçeneklerine yılın istediğiniz döneminde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Hayata kısa bir ara için Kiralık villalar

Hayata kısa bir ara için Kiralık villalar

Villa kiralama için talepleriniz her zaman değerlidir

Bugün yoğun iş hayatı nedeniyle yıl içerisinde sıklıkla tatil imkanı bulamayan birçok kişi bayramlar, resmi tatiller veya okul tatilleri gibi kısa aralıklarda fırsatı değerlendirmek istemektedir. Bu durumda kısa tatil aralığı için konaklama açısından da fırsat elde etmek isteyen birçok kişi villa kiralama hizmetleri almayı seçmektedir. Mavillam bu tarz tatiller için dört mevsim tercih edilebilecek konutlar sunmaktadır.

Lüks villa seçenekleri ile konforun tadını çıkarın

Lüks villa seçenekleri ile konforun tadını çıkarın

Yaşam tarzınıza göre lüks kiralık villalar

Konaklama işletmeleri, yaz tatilleri veya yılın farklı dönemlerinde ağırladıkları misafirleri için her ince ayrıntıyı düşünür ve konforlu bir konaklama sağlamaya dikkat eder. Bu hassasiyet firmamız tarafından da önem verilen bir hassasiyet olmak ile birlikte lüks villalar sayesinde konuklarını her zaman düşünen firmamız tüm ayrıntıları eksiksiz bir şekilde yerine getirerek hizmet vermektedir.

Türk ailelerinin aradığı muhafazakar villa konforu

Türk ailelerinin aradığı muhafazakar villa konforu

Muhafazakar villa seçenekleri

Türk toplumu tarih boyunca çok uzun yıllar mütedeyyin ve muhafazakar bir yapıya sahip olarak hayatını sürdürmüştür. Bu durum Selçuklu Beyliği’nden Osmanlı İmparatorluğu'na ve günümüze kadar devam ederken, Türk toplumunda tatil ihtiyacını karşılama açısından da yine muhafazakar bir yapı talep edilmiştir. Bu kapsamda günümüzde de muhafazakar villa seçenekleri Mavillam sayesinde birçok farklı bölgede elde edilmeye başlanmıştır.

Ailenizle birlikte villa tatili

Ailenizle birlikte villa tatili

Lüks ve manzaralı villalarda unutulmaz tatil anıları

Yaz tatilinin yaklaştığı dönemlerde veya tam tersi güzel bir kış tatili yapmak istediğiniz dönemlerde, aileniz için yine güzel bir sürpriz hazırlamak isteyebilirsiniz. Bu durumda daha önce defalarca gerçekleştirdiğiniz tatil köyü veya otel tatilleri yerine farklı bir seçim olarak villa kiralama hizmeti almayı gözden geçirebilirsiniz. Çünkü bir villada tatil yapmak, tamamen size ait bir konutta en üst konfora ulaşma gibi birçok fırsat sağlayacaktır.

Konforu içinde barındıran özel havuzlu kiralık villalar

Konforu içinde barındıran özel havuzlu kiralık villalar

Özel havuzlu villa alternatifleri nelerdir?

Villa, Antik Roma zamanlarından bu yana şehir dışında yer alan kır ve tatil evi olmak ile birlikte genellikle yüzmek için kendi alanına sahip bir konut tipi oluşturmaktadır. Yani günümüzde de kiralık olarak seçebileceğiniz Mavillam özel havuzlu villa çeşitleri, bu kategoride net bir şekilde tanımı karşılayan bir yapıya sahiptir. Çünkü firmamızın sunduğu her villa, kendine ait havuzu ile tatilinizi daha özel ve keyifli bir hale getirmektedir.

Havuz terası dışarıdan görünmeyen  kiralık muhafazakar villalar

Havuz terası dışarıdan görünmeyen kiralık muhafazakar villalar

Muhafazakar villa seçeneklerinin farkı

Bugün birçok aile mütedeyyin yapısı nedeniyle tatil gerçekleştirirken yabancı gözlerin kendisinden uzak olmasını ve mahremiyetini korumak istemektedir. Bu durumda tatil yapılacak alanın özel bir şekilde seçilmesi, örneğin muhafazakar villa gibi bir seçim yapılması gerekir. İşte bu nedenle Mavillam sizler için muhafazakar yapılı yani havuzu ve bahçesi dışarıdan görünmeyen bu evleri özel bir liste halinde sunulmaktadır.

Unutulmayacak Balayı Tatili

Unutulmayacak Balayı Tatili

Balayı villaları çiftlerimiz için özel hazırlanıyor

Mavillam, villa kiralama hizmetlerinde yılların tecrübesi ile birlikte her kitleye hitap eden bir yapı ile farklı özelliklerde ve bütçelerde konutlar sunmaktadır. Bu konut seçenekleri içerisinde özellikle yeni evli çiftler için düğün sonrası muhteşem bir tatil açısından seçilebilecek balayı villaları her zaman yer almaktadır.

2023 Resmi Tatiller

2023 Resmi Tatiller

2023 Bayram Tatillerinde Nereye Gidilir?

Yorucu bir dönemin ardından bayram tatili yaklaştığında "Bayram tatilinde nereye gitsek?" sorusu çoğumuzun aklını meşgul eden bir soru. Bayram tatilleri, yurt dışı ziyaretleri için yeterli uzunlukta olmadığı için bu fırsatı yurt içinde değerlendirmenizi öneriyoruz. Bayram tatillerini bir dinlenme fırsatına çevirmek isteyen misafirlerimiz aileleri ile birlikte Kaş, Kalkan ve Fethiye gibi bölgeleri tercih edebilirler.

Kalkan Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Kalkan Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Kalkan’daki en popüler teras restoranlar ve barlar.

Kalkan, Türkiye'nin güneybatısındaki Antalya iline bağlı bir turistik kasabadır. Kalkan, harika bir tatil geçirmek için güzel plajları, restoranları, barları ve tarihi yerleriyle ünlüdür. Kalkan'da birçok restoran ve bar bulunmaktadır, ancak bazıları diğerlerinden daha popülerdir. Bu yazıda, Kalkan'daki en iyi restoranlar ve barlar hakkında konuşacağız.

Fethiye Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Fethiye Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Fethiye'nin farklı bölgelerindeki en popüler restoranlar ve barlar

Fethiye bölgesi Türkiye'nin güneybatısında, Muğla ilinin bir ilçesidir ve Akdeniz'in turkuaz sularına ve güzel kumsallarına sahiptir. Fethiye bölgesindeki yerler hakkında bilgi verebilirim.

Kaş Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Kaş Gece Hayatı ve Lezzet Durakları

Kaş'ın farklı bölgelerindeki en popüler restoranlar ve barlar

Kaş, Türkiye'nin güneybatısında yer alan ve turistler arasında popüler bir tatil beldesi olan bir sahil kasabasıdır. İster yerli ister yabancı olsun, Kaş'taki turistler, kendilerine eşsiz lezzetler sunan birçok restoran ve bar bulacaklar.

Patara Plajı

Patara Plajı

Patara Plajı: Antik Bir Sahilde Dinlenme ve Keşif

Türkiye'nin güney sahilinde, Antalya’nın Kaş ve Fethiye ilçeleri arasında Gelemiş köyü sınırları arasında bulunan Patara Plajı, ziyaretçilerine nefes kesen doğal güzellikleri, antik kalıntıları ve rahatlamak için mükemmel bir yer sunar.

Batı Akdeniz Rotaları

Batı Akdeniz Rotaları

Batı Akdeniz: Türkiye'nin Cennet Köşesi

Batı Akdeniz, zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve turizm potansiyeliyle Türkiye'nin en önemli bölgelerinden biridir.

Üzümlü Köyü

Üzümlü Köyü

Antik Bir Köy, Modern Bir Tatil

Eski adı Margaz olan köy, "Margaz üzümü" ile özdeşleşmiştir. Toros dağlarının eteklerinde yer alarak tipik köy özelliklerini taşır. Ekonomisi, özellikle üzümcülük ve zeytincilikle şekillenir. Son zamanlarda villa turizminin girişi, bölge halkının ekonomik stratejilerini değiştirip konaklama fırsatlarını artırmıştır.

2024 Resmi Tatiller

2024 Resmi Tatiller

2024 Bayram Tatillerinde Huzur ve Keyif Dolu Bir Kaçış: Villa Tatili

Yılın stresli günleri arasında, bayram tatilleri bir nefes alma fırsatı sunar. "Bayram tatilinde nereye gitsek?" sorusu, herkesin aklını kurcalayan bir düşünce haline gelir. Bu yazıda, 2024 bayram tatillerinde huzur ve keyif dolu bir kaçış için düşünülebilecek bir seçenekten bahsedeceğim: Villa Tatili.

Kalkan'da Villa Kiralama ve Kiralık Villa Seçimi

Kalkan'da Villa Kiralama ve Kiralık Villa Seçimi

Kalkan günümüzde oldukça popüler bir villa kiralama bölgesidir. Kalkan’ın en bilinen özelliklerinden biri, yılın 300 günü gün ışığından faydalanmasıdır. Diğer bir deyişle, hava neredeyse hep açık ve daima güneşlidir. Kalkan villa kiralama seçeneği açısından oldukça fazla opsiyon sunmaktadır.

Kaş’ta Popüler Villa Kiralama Bölgeleri

Kaş’ta Popüler Villa Kiralama Bölgeleri

Kaş'ta Popüler Villa Kiralama Semtleri: Doğanın Kucağında Huzurlu Tatil

Kaş, Türkiye'nin en gözde tatil destinasyonlarından biri olmanın ötesinde, konforlu ve özel villalarıyla da misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Kaş'ın çeşitli semtlerinde konumlanan villalar, şehir merkezine olan uzaklıkları ve doğal güzelliklere yakınlıklarıyla öne çıkıyor. İşte Kaş'ta popüler villa kiralama semtleri:

Simena Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Simena Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Simena, Likya Birliği'ne ait bir antik kenttir. Tarihi, Helenistik ve Roma dönemlerine kadar uzanır. Simena'nın tarihçesi, Karya, Likya ve Roma kültürlerinin etkileşimiyle şekillenmiştir.

Letoon Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Letoon Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Antik Likya'nın Mitolojik ve Tarihi Hazinesi

Antik dünyanın gizemli ve zengin geçmişine ışık tutan Letoon Antik Kenti, bugünkü Türkiye'nin güneybatısında, Muğla iline bağlı Seydikemer ilçesinde gizemli bir atmosfer sunmaktadır.

Xanthos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Xanthos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Antik Likya'nın Tarihine Yolculuk

Kaş'ın sakin köylerinden biri olan Kınık, Likya Birliği'nin tarihi merkezi Xanthos'a ev sahipliği yapıyor. Bu antik şehir, Fethiye'ye 60 kilometre, Kaş'a ise 45 kilometre ve Kalkan'a 21 Kilometre uzaklıkta konumlanmış durumda. Toplu taşıma tercih ediyorsanız, Kaş'tan Kalkan-Kınık dolmuşlarını kullanarak da hedefinize ulaşabilirsiniz. Kınık'a vardıktan sonra ise sadece 1 kilometrelik keyifli bir yürüyüşle Xanthos'un muhteşem kalıntılarına adım atabilirsiniz.

Patara Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Patara Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Mitolojik Kökenlerden Arkeolojik İzler

Sizleri, tarihi zenginlikleriyle ünlü Likya'nın göz kamaştırıcı incisi Patara Antik Kenti'ne götürmek için heyecanla bekliyorum. Akdeniz'in serin sularının kıyısında yer alan bu eşsiz antik kent, mitolojik öykülerle bezeli geçmişi, etkileyici kalıntıları ve henüz keşfedilmemiş birçok sırrıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor

Antiphellos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Antiphellos Antik Kenti - Antik Kentler Serisi

Antiphellos, Likya'nın Esrarengiz Hazinesi

Likya Bölgesi'nin eski yerleşim yerlerinden biri olan Antiphellos, tarihin gizemli dokusunu hala üzerinde taşıyan bir miras. Antik çağlarda "Habesos" veya "Habesa" olarak bilinen Antiphellos, Lykia'nın ticaret ve kültür merkezlerinden biriydi. İşte bu antik kentin sırlarla dolu hikayesi

Kaputaş Plajı

Kaputaş Plajı

Türkiye'nin Doğal Cenneti

Türkiye'nin güney sahillerinde, Kalkan ile Kaş arasında, Akdeniz'in berrak suları ve altın kumsallarıyla çevrili bir doğal cennet bulunmaktadır: Kaputaş Plajı. Bu eşsiz plaj, sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda tarih ve mühendislik açısından da ilgi çekicidir.

Üye olun fırsatları kaçırmayın :)