Kiralık Villalar

Kiralık Villalar

Villa Kiralama Süreci

İlk adım olarak bu sektörde hizmet veren şirketler aracılığıyla villaları inceleyip isteğinize uygun villanızı seçebilirsiniz. Villanızı seçtikten sonra rezervasyon işlemlerinizi sitenin sizi yönlendirmesiyle ya da yetkili bir kişiyle görüşerek gerçekleştirebilirsiniz.

Mavillam olarak;


Beğenmiş olduğunuz villaları ve tarihlerinizi bize ilettiğinizde, tarihler müsait ise villa sahibinden onay istenir, onay geldikten sonra sizin için (en fazla 24 saatliğine) istemiş olduğunuz tarihler opsiyonlanır.

 

Bu süre içinde size ileteceğimiz rezervasyonu formunu doldurmanız ve toplam tutarın en az %30’unu ön ödeme olarak iletmeniz gerekir.

 

Ön ödeme teslim alındığında en geç 24 saat içerisinde tarafınıza yazılı olarak (e-mail, mesaj) "Rezervasyon Onayı" gönderilmektedir. Rezervasyon onayı içerisinde toplam ücret, alınan ön ödeme tutarı, bakiye tutar ve hangi tarihlerde villanın adınıza rezerve edildiği belirtilmektedir.

 

Ödemeler banka havalesi ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz. (Kredi kartınızla 3-6-9 ya da 12 taksit olarak ödemek isterseniz banka vade farkı eklemektedir.) Kalan ödeme giriş günü peşin (Nakit) olarak alınır.

 

Girişte villaya göre 500TL ile 1500TL arasında değişen tutarda hasar depozitosu alınır. Çıkışta villa kontrol edilerek hasar olmaması durumunda bu ücret iade edilir.

 

İptal ve İade İşlemleri için…

 

 

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...