Lüks Villalar

Lüks Villalar

Lüks Villalar Hangi Ekstraları Sağlar?

Türkiye şartlarına bakıldığında orta gelirli vatandaşların çok yüksek rakamlara ulaştığı düşünülürse, villa kelimesi dahi ülkemiz için lüks bir kelime oluşturmaktadır. Ancak Mavillam bu yaklaşıma rağmen lüks villalar gibi bir seçenek ile de hizmet verirken, villanın daha lüksünü ön plana çıkarmaktadır. Çünkü sadece müstakil yapıya sahip olan ve kendine ait alanları bulunan bir konuttan çok daha lüks bir konut anlayışı yer almaktadır.

Firmamız sizlere hizmet vermek için lüks villalar belirlerken, bu konutlarda normal villalara göre daha önemli özellikler sağlamaktadır. Örneğin, mobilyalarda denize sıfır bir manzara ve bir yandan da orman manzarası gibi keyifli bir görsellik elde edebilirsiniz. Konut içerisinde ısıtmalı havuz, jakuzili havuz, basketbol oynama alanı veya asansör gibi birçok avantaj elde edebilirsiniz. 

Lüks Villalar Hangi Ekstraları Sağlar?

Firmamızın sunduğu lüks villalar daha yüksek fiyatlar sayesinde kiralanan konutlar olsa da bazı ekstra özelliklere sahiptir. Örneğin, bu konutlarda evcil hayvanlarınız ile tatil yapabilir, çocuklarınız için bir oyun odası veya spor odası elde edebilirsiniz. Her odada banyo bulunabilir veya konut içerisinde Netflix yayın bağlantısını elde edebilirsiniz. 

Normal koşullarda Mavillam üzerinden kiralama hizmeti aldığınızda bir konut içerisinde havuz, yatak odası, mutfak eşyaları, ev eşyaları ve bahçe gibi klasik ayrıntılar yer almaktadır. Ancak lüks villalar bu ayrıntılar dışında hamam, sauna, buhar odası, sinema odası veya bilardo masası gibi ekstra özellikler barındırabilir. 

Lüks Villalar Her Şeye Rağmen Uygun Fiyatlı

Her ne kadar lüks villalar birçok farklı özelliği içinde barındıran daha özel bir yere sahip olsa da yine de firmamız mutlak olarak uygun fiyat garantisi sağlamaktadır. Çünkü firmamız için en önemli nokta, herkesin istediği konforlu tatili sahip olduğu bütçe ile elde etmesidir. Özellikle bu noktada da erken rezervasyon fırsatı göz önüne alınabilir. 

Mavillam uzun yıllardır sağladığı güvence ile birlikte Antalya, İzmir, Yalova ve Muğla gibi farklı kentlerde lüks villalar ile hizmet vermektedir. Tarih aralığı, lokasyon, kişi sayısı ve tüm ekstra özelliklerin belirlenmesi sayesinde bu villalar yılın istediğiniz döneminde kiralanabilir. Yani ister yaz tatili ister kış tatili için bu villalar seçilebilir.  

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...