İslami Tatil Anlayışı

İslami Tatil Anlayışı

Muhafazakar Ailelerin Tercihi

Günlük hayatlarında nelere dikkat ediyorlarsa tatil sırasında da aynı şeylere dikkat etmeleri gerekir. Bu bağlamda, ilk olarak dikkat etmeleri gereken şey mahremiyettir. İslami tatil anlayışı, İslamiyet’in şartlarına uygun şekilde yaşayan Müslümanların, bu şartlara tatil yaparken de uymalarını gerektiren bir anlayıştır.

Müslüman erkek ve kadınların İslamiyet gereği dikkat etmeleri gereken kurallara uyan bir tatil köyü veya otel bulmaları son derece zordur. Sanılanın aksine, İslami oteller de bu anlamda yeterli seviyede bir hizmet sunamaz. İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyen kişiler için en uygun seçenek, Muhafazakâr Villa seçeneğidir.

 

Helal Villa Nedir?

Helal villa” olarak da bilinen bu müstakil konutlar, dış dünyadan ve diğer tatilcilerden tamamen uzaklaşılmasını sağlarlar. “Helal” denmesinin nedeni, İslamiyet’in günlük yaşama dair kurallarına bu villalar içinde tam anlamıyla uyulabilecek olmasından kaynaklanır. Konakladığınız villa sadece size özel olduğundan, başka hiçbir tatilciyle aynı ortamı paylaşmak zorunda değilsiniz. Mavillam tarafından sunulan muhafazakâr villa seçenekleri, çepeçevre koruma duvarlarıyla dış dünyadan soyutlanmıştır. İçeriyi göstermeyen ve ortalama bir insan boyundan çok daha yüksek olan bu duvarlar, villaların giriş katlarını ve özellikle de yüzme havuzları yapancı gözlerden korur. Dolayısıyla erkek ile kadınların haşama kullanmasına gerek kalmaz.

Mahremiyetine önem veren tatilciler için pek çok bölgede seçenek sunulmaktadır. Özellikle; Üzümlü, İslamlar ve Sarıbelen, Çayköy köylerindeki kiralık muhafazakâr villa seçeneklerimiz, koruma duvarlarına ek olarak doğa ile iç içe oldukları için ağaçlar ile çevrilmiştir.

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...