Kaş'ta Balayına Nereye Gidilir ?

Kaş'ta Balayına Nereye Gidilir ?

Kaş'ta Balayı Tatili

Balayına Nereye Gidilir ? - Kaş’a balayı için neden gelmeliyiz ? - Balayınızı özel kılacak artıları nelerdir ? Sorularına bu bölgede doğup büyümüş bir birey olarak artıları ve eksileri ile cevaplandırmaya çalıştık .

Kaş’ta Balayı Tatili

Genel olarak bölge hakkında sizlere edindiğimiz tecrübeleri, artıları, eksileri nelerdir bu başlıklar hakkında genel bir bilgilendirme yapacağız. Öncelikle şehrin kalabalığından uzak, temiz doğası ve Akdeniz’in en temiz sahillerine sahip bir bölgedir. İstenilen türde plajlara sahiptir, çakıl isteyenler için, Kalkan halk plajı, Kaputaş Plajı (Çakıl Kum Karışık), Kaş Merkez’de; Küçük Çakıl, Büyük Çakıl plajları mevcuttur. Kum plaj isteyenler için Dünyaca ünlü Patara Plajı; Türkiye’nin en uzun, dünyanın ise 3. Uzun plajı olarak kayıtlara geçmektedir. Toplam uzunluğu 18 km’dir. Plajın hemen öncesinde Patara antik kenti bulunmaktadır.

Balayı tatilinde tarihi geziler yapmak isteyenler için; Patara Antik Kenti, tarihin en derinliklerine somut örnekler ile ulaşabileceğiniz muazzam bir atmosfere sahipti.

 

Patara antik kenti yanı sıra Xanthos, Letoon, Pınara gibi birçok tarihi bölgeler mevcuttur. Balayı tatilinde sadece deniz, kum, güneş üçlüsü dışında tarihi geziler yapmak isteyenler için ideal bir tatil planı olmaktadır.

icerik

Neden Kaş’a Balayı İçin Gelmeliyiz? 

Kaş bölgesinde deniz ve tarihi tur haricinde doğa turizmi seçeneği de bulunmaktadır. Yemyeşil doğası ve temiz havası ile, şehrin yoğunluğu ve basık havasından uzak, rahat bir nefes alabileceğiniz mükemmel bir doğaya sahiptir. Küçük küçük yaylaları, doğal su kaynakları ve en başta Likya Yolu’nun bu bölgeden geçmesi büyük bir ilgi görmektedir. Her yıl Likya Yolu yürüyüşü etkinlikleri düzenlenerek, birçok ilden insanların toplandığı eşsiz bir etkinlik haline gelmektedir, yürüyüşler şenlik havasında geçmektedir.


Daha önce de bahsettiğim gibi, Akdeniz ve Ege’nin en temiz koylarına sahip olması mavi yolcuğun da bu bölgede yapılmasına büyük öncülük etmektedir. Kalkan limanda bulunan tekneler günlük olarak turlara çıkmaktadır, sabah saat 9:00 civarlarında limandan hareket ederek, maviliğin her tonunu görebileceğiniz, her uğradığınız koyda veya ada da denizin keyfini çıkarabileceğiniz, öğlen yemeğinizi ve çayınızı ikram ettikleri bu güzel hizmet ise sizlere unutulmaz anılar biriktirmenize fırsat sunmaktadır. Saat 18:00 civarı tekrar limana demir atmış olacaktır. Günün en güzel anlarını denizin üzerinde geçirmek tüm yılın yorgunluğunu ve birlikteliğinizin ilk günlerini taçlandırdığınız ve kendinize verdiğiniz en güzel hediye olacaktır.


Balayınızı Özel Kılacak Artıları Nelerdir?

Gelelim Kaş’ın en romantik yönlerine, Güneşin doğuşundan batışına kadar görebileceğiniz en mükemmel manzaralara hakimdir. Çekeceğiniz her fotoğraf tablo yapabilecek kadar güzel çıkacaktır. Ünlü tarihçi Herodot, Kalkan için “Dünyada Yıldızlara En Yakın Yer “olarak bahsetmiştir. Yıldızları en net izleyebileceğiniz, size özel kiralık villanız da havuz başında dinlenirken, balayınızı romantik bir hale getirmenize yıldızlar yardımcı olacaktır.


Kaş villa turizmi ile Türkiye’nin en gözde bölgesidir, aradığınız her özelliğe uygun birçok villa seçeneği mevcuttur. Denize yakın villalar; sabah uyandığınızda gözünüzü denizin maviliklerine açacağınız eşsiz bir manzaraya hakimlerdir. Lüks Villalar; bir tatil villasından beklediğiniz tüm özellikler ve tasarım en ince ayrıntısına kadar düşünülüp uygulanmıştır. Havuzu Korunaklı Villalar; Havuz ve bahçe katı korunaklı hale getirilmiş, yabancı gözlerden uzak, rahat bir tatil geçirmek isteyen muhafazakâr aileler için ideal villa seçenekleridir. Balayı Villaları; Evliliğinizin en özel ve güzel günlerini unutulmaz anılar ile süslemek isteyenler için, villalar özenle tasarlanmaktadır, villanın konumu, tasarımı, eşyaları ve villanın özellikleri balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmaktadır. Kış Villaları; Genellikle kışın evliliklerini gerçekleştirip balayına gidecek yer bulamayanlar için, size özel villalarda yüzme havuzlarına ısıtma özelliği ekleyip, havuzun çevresine kapatma yapılarak, manzara eşliğinde, sıcacık havuzunda keyif yapmak isteyenler için eşsiz bir seçenektir.  Çocuk Havuzlu Villalar; Ailecek tatilini yapmak isteyenler ve çocuğu küçük olduğu için havuzdan tedirgin olanlar için düşünülmüş olup, çocuklar için özel yüzme havuzu özelliği inşa edilmiştir.

Şimdiye kadar güzel yönlerini sizler ile paylaştım şimdi gelelim eksi taraflarına; aslında çok eksi sayılır bir durum değiller fakat tatil için bu bölgeyi tercih edenler genel olarak büyük şehirde ikamet ettikleri için ve belli bir kültüre ve yaşam tarzlarına alışmış olmalarından dolayı bu bölgede de bunu arayabileceklerini düşünerek bu konuda da bilgilendirme yapmak istedim. Bölge nüfusu çok az olduğu için herhangi bir AVM kültürü bulunmamaktadır. Restoranlar ve kafeler mevcut olup herhangi bir markayı temsil etmezler, herkes bireysel markaları ile hizmet vermektedir, büyük şehirde gitmeye alışkın olduğunuz markaları bulamayabilirsiniz.

Planladığınız tatile uygun villayı bulmanız için, sürekli yeni villa seçenekleri için araştırmalar yapmaktayız. Size en uygun villayı bulabilmek için www.mavillam.com üzerinde bulunan iletişim numaraları ya da canlı destek üzerinden bize ulaşabilirsiniz.




**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...