Dünyada En İyi Balayı Yerleri

Dünyada En İyi Balayı Yerleri

En iyi Tatil Noktalarında Balayı

Maldivler önümüzdeki elli yıl içerisinde sular altında kalma riskiyle karşı karşıya olduğu için aslında bu sebepten ötürü bile gidip görülmesi gereken bir ülkedir

Balayı tatili her çiftin üzerinde günlerce, haftalarca düşünerek karar verdiği ve en güzel şekilde geçmesi için üzerinde titizlikle araştırma yaptıkları bir tatil planlama sürecidir. Ve hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak olan tatilinizi elbette ki kusursuz bir şekilde geçirmek isteyeceksiniz. Yurtiçi veya yurtdışı ayrımına karar verdikten sonra bir sonraki aşama hangi ülkenin seçileceği konusudur. Karar vermek zor ancak maddi durumunuzu, tatilden beklentilerinizi netleştirirseniz daha kolay karar alabilirsiniz.



Endonezya-Bali

Tüm dünyaya güzelliğini duyurmuş olan Endonezya’nın Bali adası balayı çiftlerinin tercih edebileceği ilk seçeneklerden biri. Bu ada Endonezya’nın sahip olduğu 17.500 adadan sadece bir tanesi. Bambaşka bir kültür olan Hinduizm dinini de yakından tanımanızı sağlayacak olan bu tatil rotası farklı bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Ayrıca daha ekonomik tatil planı yapan çiftler için de oldukça uygun konaklama ve yemek seçenekleri olan Bali hem kültürü hem de doğasıyla sizi büyülemeye yetecek güzelliktedir.


Tayland-Koh Samui ve Phi Phi Adası

Bir diğer balayı rotası ise Tayland’ta yer alan birbirinden güzel adalar. Bu adalardan en popüler olan Koh Samui ve Phi Phi Adaları sahip olduğu bakir koylarıyla kendinizi cennette hissetmenizi sağlayacaktır. Tropik adaları, farklı yemek kültürü, bembeyaz kumsallarının turkuaz denizle buluşması, hareketli gece hayatıyla yapabileceğiniz birçok etkinlik bulunmaktadır. Motor kiralayarak adayı gezebilir, doğada yürüyüş yapabilir ya da kumsalda güneşlenebilirsiniz. Burada balayınızı renklendirebilecek yapabileceğiniz birçok seçenek mevcut. Üstelik vize istemeyen bir ülke olan Tayland’a gidilecek en güzel aylar ise Ocak-Şubat ve Mart aylarıdır.


Yunanistan-Santorini

Yunanistan denilince akla gelen ilk resimlerden birisi bembeyaz evlerin masmavi denizle buluştuğu o meşhur görüntüdür. Burası sadece balayı tatilini geçirmek için değil evlilik teklifi etmek için de en güzel seçenekler arasında yer almaktadır. Hem Türkiye’ye yakın olması hem de diğer birçok ülkeye göre daha ekonomik olması sebebiyle rahatlıkla balayı tatil listenize ekleyebileceğiniz bir seçenektir.


Maldivler  

Balayı çiftlerinin seçenekleri arasında en üst sıralarda yer alan Maldivler eşinizle baş başa kaldığınızı tam anlamıyla hissedeceğiniz ülkeler arasındadır. Maldivler önümüzdeki elli yıl içerisinde sular altında kalma riskiyle karşı karşıya olduğu için aslında bu sebepten ötürü bile gidip görülmesi gereken bir ülkedir. Maldivler Sri Lanka’nın güneybatısında yer alır ve Hint Okyanusu’na serpilmiş adalardan oluşur. Maldivlerin vize istememesi de ayrıca balayı çiftlerinin tercih sebepleri arasında yer alıyor.

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...