Ev Rahatlığı Sağlayan Kiralık Villa

Ev Rahatlığı Sağlayan Kiralık Villa

Konforlu ve Evinizde Gibi

Beş yıldızlı konfora sahip olan bir otel veya konaklama işletmesi size tatil için sınırsız imkanlar ile keyifli bir zaman geçirme şansı sağlayabilir. Acık bu tarz bir işletmede çoğu zaman birkaç günlük bir tatil geçirme imkanınız yer alır. Öte yandan kiralık villa tercih ettiğinizde ise istediğiniz süre boyunca 5 yıldızlı bir otelde bulunacak konfor özellikleri ile keyifli ve uzun bir tatil yapılabilir.

Mavillam uzun yıllardır Türkiye'de kiralık villa hizmetlerini size sağlayarak havuz, bahçe, teras, deniz manzarası veya orman manzarası gibi birçok fırsata sahip olan bu konutlarda tatil yapmanıza yardımcı olmaktadır. Evinizin rahatlığında tatil gerçekleştirmeniz için eksiksiz bir şekilde tüm ev eşyaları, beyaz eşyalar, mobilyalar ve yazlık eşyalar ile döşenmiş bu konutlarda çocuklarınız, aileniz, arkadaşlarınız ile veya yeni evli çiftler olarak balayı tatili gerçekleştirmeyi seçebilirsiniz. 

Kiralık Villa Konutları Nasıl Sunuluyor?

Firmamız üzerinden kiralık villa hizmeti almak istediğinizde, öncelikle sunduğumuz Antalya, Yalova, Muğla veya İzmir gibi şehirlerden birinde ki farklı lokasyonlar arasında seçim yapıyorsunuz. Sonrasında bu lokasyonlarda kişi sayısına göre istediğiniz konutu seçerek konut yapısı seçimine geçiş gerçekleştiriyorsunuz. 

Mavillam olarak sizler için sunduğumuz kiralık villa seçeneklerinde 

Muhafazakar villalar, 

Deniz manzaralı villalar, 

Lüks villalar, 

Apart villalar, 

Yazlık konutlar, 

Ekonomik villalar,

Doğa içinde villalar gibi seçenekler bulunmaktadır. 

Bu seçeneklerin her biri kendine has özelliği ile tatil yaptığınız bölgenin manzarası, yapısı ve kullanım imkanları değişmektedir. 

Her Kiralık Villa Ayrı Bir Konfora Sahiptir

Sahibinden alınan yetki ve kullanım izni ile birlikte sizlere özel bir şekilde dekorasyonu yapılarak sunulan kiralık villa seçimleri, kendine has özel bir konfor sunmaktadır. Genellikle her konut içerisinde kendi havuzu bulunması ile birlikte dubleks konutlar, tek katlı konutlar, ısıtmalı havuz, kapalı havuz ve jakuzi gibi imkanlar ile birçok farklı fırsat yer almaktadır. 

Mavillam olarak sizlere sunduğumuz kiralık villa seçeneklerinde özellikle istediğiniz standartları geniş bir şekilde seçebilmeniz için fırsat sunuyoruz. Konut seçimlerinizde isterseniz bahçeli, saunalı, oyun odalı basketbol alanı veya barbekü alanı bulunan konutlar gibi seçimler yapma şansınız bulunuyor. Bu tarz konutları isteğinize bağlı olarak 2 kişilik bir aile veya 8 kişilik bir aile için dahi elde etmeniz mümkündür.  

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...