Kiralık Balayı Villaları

Kiralık Balayı Villaları

En Özel Günlerinizin Başlangıcı'da Size Özel Villalarda Olsun

İskandinav kültüründe "hjunottsmanathr" olarak geçen, dinlenme ve beraber geçirilen ilk ay. Diğer kabilelerden kaçırılan birçok gelin, ailesi takibi bırakana ya da gelin hamile kalana kadar "kaçma" ya da "saklanma" anlamında kullanılır. Bu bağlamda "hjunottsmanathr" kelimesinin her ne kadar "honeymoon" yani "balayı" kelimesinin kökeni olduğu düşünülse de, daha ziyade "elope" kelimesi "evlenmeden gizlice kaçış" anlamına geldiğini söyleyebiliriz. :)

icerik

Kiralık Balayı Villaları


Özellikle son yıllarda artan bir popülariteye sahip olan villada tatil kavramı balayı çiftleri için de oldukça tercih edilen bir seçenek olmuştur. Hayatınızın en özel tatilini daha da özelleştirmek için havuzu ve bahçesi sadece size ait olan bir balayı villasında olmanız tatilinizi daha da unutulmaz hale getirecektir :)


Her zaman kendinize ait olan bir alanda özgürlüğü daha yakından hissedersiniz. Buradan yola çıkarak havuzu ve bahçesi korunaklı sadece size ait olan bir villada tatilinizi geçirmek mükemmel hatıralarla dolu bir tatili geride bırakmanızı sağlayacaktır. Balayı villaları diğer villalardan daha farklı bir konsept ve balayı odaklıdır. Tatilde de evinizdeki rahatlığı aratmayacak şekilde ince detaylarla düşünülerek hazırlanmıştır. Diğer tatil seçeneklerinde kendinize özel bir alanınız olmamakla birlikte birçok insanın kullandığı havuzu kullanmak bile balayı çifti olarak rahat hareket etmenizin önüne geçmektedir.

 

Balayı villalarında özel havuz, jakuzi, ısıtmalı kapalı havuz, bahçe  gibi seçenekler bulunmaktadır. Her mevsim balayı tatiline uygun villalardır. İster yaz ayına ister kış ayına denk gelsin tatilinizde havuz keyfi yapabilirsiniz. Doğanın huzur dolu kollarına kendisini bırakmak isteyen çiftler için doğa ile iç içe konumlanmış doğa içinde villa seçenekleri, Akdeniz’e gözlerini açmak isteyen çiftler için deniz manzaralı villa seçenekleri bulunmaktadır. Her şeyiyle hazır ve her isteğe cevap verebilecek konseptte ve mimari yapıda olan balayı villaları arasından siz de seçim yapabilir tatilinizi en özel dakikalarla geçirebilirsiniz.


Kiralık Balayı Villaları Listesi

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...