ÇOCUKLU AİLELERE TATİL ÖNERİLERİ

ÇOCUKLU AİLELERE TATİL ÖNERİLERİ

Çocuklarımız Geleceğimizdir...

Çocuğun yanında olmalıyız, çocuğun yanında olmak çocuğa sevgi vermek demektir. Sahip çıkan sevgi değil, duygusal sevgi de değil, yalnızca çocuğa onu sevdiğinizi ve onayladığınızı hissettirecek biçimde davranmak. (A. S. Neil)

Tatil planı yaparken çocuklu aileler her detayı ince ayrıntısına kadar düşünmek ve tatilini çocuklarının da ihtiyaçları doğrultusunda planlar ama birçok detayı düşünmekten tatile çıkmadan önce strese girerler. Oysa bilinçli hareket ederek bu durumda sizin için en doğru seçeneği bulmanız mümkün. Üstelik düşündüğünüz kadar da çaba harcamadan. Nasıl mı?

İlk olarak çocukların yaş grubunu dikkate alarak sizin için en doğru konaklama yeri neresi olacağına karar vermelisiniz. Otel, villa, butik otel, apart, müstakil daire sizin için uygun olan seçenekleri değerlendirip doğru konaklama yerinizi belirlemelisiniz. Zaten turizm sektöründe bu durumunun bilincinde olan işletmeciler ve bu sektörde hizmet gösterenler de ailelerin sorunlarına yönelik çözümler üretmektedir. Çocuk alanları, çocuk havuzları, çeşitli aktiviteler, özel oyun alanları gibi çocuğunuzun da mutlu bir tatil geçirmesine yardımcı olmaktadırlar. Bu hizmetleri sunan seçenekleri belirleyip amacınıza en iyi hizmeti verecek olan yeri belirleyebilirsiniz. Teklif Al

Tatile geldiğinizde de çocuklarınızın karşılaşabileceği sağlık sorunlarına karşı önlem almalısınız.  Güneş çarpması en sık rastlanan sağlık sorunlarının başında gelmektedir. Bu sebeple çocuğunuzun öğlen saatlerinde güneşte olmamasına dikkat etmeli gerekli güneş koruyucu kremleri kullanmaya özen göstermelisiniz. İshal de bir diğer en sık karşılaşılan sağlık problemidir. Alışılan beslenme düzeninin dışına çıkılması, aşırı sıcak, denizde veya havuzda fazla vakit geçirmek, havuzun klor ve PH değerlerinin doğru olmaması gibi birçok faktör çocuğunuzu risk grubuna sokabilir. Su ile çok fazla haşır neşir olmak kulak enfeksiyonlarının da yaşanmasına sebep olabilir. Eğer doğa içerisinde bir tatili seçtiyseniz bu durumda hem kendinizi hem de çocuklarınızı böcek ve kene ısırmalarına karşı korumak için koruyucu losyonlar kullanmalı böyle bir durum yaşarsanız da en yakın sağlık kuruluşuna gitmelisiniz.

Unutmayın ki tüm yıl çalışarak kendinizin önceliklerini bir kenarı bırakıp sadece çocuklarınızın istek ve ihtiyaçlarına odaklanmanız doğru bir davranış değildir. Tüm aile bireyleri için en uygun tatil olanağını bulmanız herkesin memnun olmasını sağlayacaktır. Bunun için burdayız.

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...