Kalkan'da Muhafazakar, Doğa İçerisinde ve Jakuzili Tatil Villası

Antalya / Kalkan / Akbel
MAV001782
Tüm Resimleri Görün
Villa
Tür
4
kişilik
2
Yatak odası
2
Banyo

Villa Anemon 4

Özel havuzlu Havuz terası korunaklı Kış aylarına uygun Kapalı ve Isıtmalı havuz Jakuzili

Not: Havuz Isıtma Ücret Gecelik 500 TL dir
Villa Anemon 4, doğayla iç içe, denize ve merkeze yakın konumuyla size rahat ve keyifli bir tatil sunar. Bu özel tatil villası 4 kişilik kapasitesi, 2 yatak odası ve 2 banyosu ile romantik bir balayı tatili için mükemmel bir seçimdir. Havuz terası korunaklı,  özel havuzu, masa tenisi alanı , barbekü alanı ve jakuzisi ile keyifli bir tatil geçirmenizi sağlar. Ayrıca, villanın kapalı ve ısıtmalı havuzu da konforlu bir tatil için idealdir. Kış tatili içinde uygun bir alternatif olabilir. Deniz manzaralı villada tatil yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Villa Anemon 4, balayı tatili için tercih edebileceğiniz en romantik ve unutulmaz tatil villalarından biridir.


Nasıl Kiralayabilirim?

önemli Bilgiler

Villanın kişi kapasitesi kadar temiz çarşaf, yastık kılıfı ve havlu takımı size temizlenmiş olarak teslim edilmektedir.

Konaklama süresince temizlik misafirlerimize aittir. Ekstra temizlik hizmeti ücretlidir.

Temizlik ücreti

7 gecenin altındaki kiralamalarda fiyatlara 500₺ ile 5.000₺ arasında temizlik ücreti yansıtılabilir.

Hasar Depozitosu

Her villa için; Girişte nakit olarak hasar depozitosu tahsil edilir. (1.000₺ ile 20.000₺ arasında)

Havuz ve Bahçe Bakımları

Sabah 6 ile 8 arası Havuz ve bahçe bakımları villa sahibinin belirlediği havuz görevlisi tarafından yapılır. (Kapalı Havuz Hariç)

Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.

Ekstra Hizmetler

Ekstra temizlik, Ekstra havlu ve gereçler, kiralık araç, özel aşçı, rehberlik hizmetleri, transfer ve tur, sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Ekstra hizmet talepleriniz olması halinde bizimle iletişime geçebilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Evcil Dostlar

Evcil hayvan kabul edilmemektedir. Sadece kafes hayvanlarına izin verilmektedir.

Evcil hayvan kabul eden villalar için “Evcil Hayvan İzinli Kiralık Villalar” kategorimizi inceleyin

YOĞUN SEZONDA MİNİMUM 7 GECE KİRALANMAKTA, 7 GECEDEN DAHA AZ KONAKLAMALAR İÇİN VİLLA SAHİBİNİN ONAYI ALINMASI GEREKMEKTEDİR.

 Firmamız, 12404 belge numarası ile Mavillam Seyahat Turizm Acentesi olarak hizmet sunmaktadır. Tüm kiralama işlemleriniz; TURSAB ve Firmamız güvencesi altındadır. TURSAB doğrulama

7464 Sayılı Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Kanunu

Kapsamında sitemizdeki villalarda güncelleme yapmak durumundayız. Bu nedenle geçici bir süre için kiralama hizmeti veremeyeceğiyiz. Detaylı bilgi için 0850 840 22 56 numaralı telefonumuzdan direk veya Whatsapp üzeriden iletişime geçe bilirsiniz


7464 sayılı kanun
Havuz Özellikleri
Uzunluk 10 Metre | Genişlik 4 Metre | Derinlik 1.50 Metre
Villanın Olanakları
Özel Havuzlu
Isıtmalı Havuz
Doğa Manzaralı
Jakuzili
Kapalı Havuzlu
Ütü ve Ütü Masası
Saç Kurutma Makinesi
Çamaşır Makinesi
Bulaşık Makinesi
Mikrodalga Fırın
Barbekü ve Mangal
WiFi
Elektrikli Süpürge
Kahve Makinası
Fırın
Tost Makinesi
Langırt
Kim Nerede Yatacak ?
1 .Yatak odası
1 Çift kişilik yatak
2 .Yatak odası
2 Tek kişilik yatak
Konum Bilgileri
Havaalanına
125 Km
Sağlık Kurumuna
6 Km
Merkeze
5 Km
Markete
2 Km
Plaja
6 Km
Restorana
2 Km