Kiralık Yazlık İle Tatiller Daha Uzun

Kiralık Yazlık İle Tatiller Daha Uzun

Haftalık veya Aylık kiralamalar

Mavillam, kiralık yazlık tarzı konutları sadece yaz mevsiminde değil, sezonluk tatillerde, kış aylarında da kiralamaya sunmaktadır.

Birçok aile yıl boyunca gerçekleştirdiği birikimler sayesinde yaz tatilinde keyifli bir zaman geçirmek için konaklama tesislerinde rezervasyon sağlamaktadır. Ancak bu rezervasyonlar çoğu zaman kısa bir süre için yapılır ve 1 hafta ya da 10 gün gibi tatiller sonucunda eve dönme mecburiyeti ortaya çıkar. Bu durumun tersine daha uzun ve daha keyifli bir tatil gerçekleştirmek istediğinizde ise kiralık yazlık aradığınız çözümü oluşturabilir. 


Kiralık Yazlık Çok Geniş Bir İçerik Sağlıyor

Konaklama işletmelerinde sunulan sonsuz imkanlar ile karşılaştırma yapıldığında, bir kiralık yazlık içerisinde de istediğiniz her imkanı kolaylıkla elde etme fırsatınız yer alıyor. Evinizin konforunda eksiksiz bir şekilde hazırlanmış bu yazlık konutlarda ev eşyalarından yazlık eşyalara, bahçe mobilyalarından havuza ve şezlonglardan barbeküye kadar birçok farklı imkan yer alıyor. 

Aslında Mavillam tarafından sunulan kiralık yazlık tarzı konutlar sadece yaz mevsiminde sezonluk tatiller gerçekleştirmek için değil kış tatilleri yapmak için dahi avantajlar sunabiliyor. Çünkü bazı konutlar deniz manzarası, ısıtmalı havuz, korunaklı yapısı ya da muhafazakar yapısı ile kış mevsimlerinde veya sonbahar gibi dönemlerde de keyifli ve eksiksiz bir tatil yapmanız için fırsatlar sunmaktadır. 


Kiralık Yazlık Seçimlerinizi Geç Olmadan Yapın

Özellikle çocuklarınız ile geçireceğiniz 2 ay veya 3 ay gibi bir yaz tatili için önceden rezervasyon yaparak kiralık yazlık seçimlerinizi daha doğru bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Örnek olarak 3 çocuklu bir aile 5 kişilik yatak kapasitesi sağlayan havuzlu, bahçeli, deniz manzaralı ve tüm eşyaları eksiksiz bir yazlık seçimi gerçekleştirebilir. 


Mavillam bugün farklı kentlerde sunduğu kiralık yazlık seçenekleri ile birlikte Türkiye'de aileler veya balayı çiftleri için önemli bir fırsat sağlamaktadır. Özellikle geniş bir portföy içerisinde sunulan yazlık konutlarımız tamamen kullanıma hazır bir şekilde eksiksiz olarak döşenirken, şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzakta stressiz bir tatil yapmanız için tam konfor imkanı sağlamaktadır.  

**Size daha iyi hizmet verebilmemiz için Lütfen yorum yapın...